Mukwege familiens arv

Det var en stor ære og glede å få møte sønn: Alain Mukwege og kommunikasjonssjef: Crispin Kashale, til Fredsprisvinner Dennis Mukwege. Fantastisk å høre om deres arbeid i å hjelpe kvinner som er utsatt for seksualisert vold i krigføring og ikke minst hvordan de lar seg lede av Gud. I løpet av denne uken har jeg også hatt den ære og glede å møte flere fra Mukweges organisasjon.Deres hjerte og engasjement for arbeidet, samt avhengighet til Gud berørte meg sterkt. Det ble gjort flere intervjuer som senere vil bli vist på Kanal 10 i sin helhet. Dennis Mukwege har mottatt over 50 priser og hjulpet titusenvis av kvinner. Jeg har nettopp lest ferdig boken om ham og hans far Mattayo Mukwege, skrevet av bror til fredsprisvinneren. Etter farens død i 2010 fant de flere notater han hadde skrevet om visjoner og profetier han hadde fått av Gud, spesielt om Dennis Mukwege. Allerede i 1930 fikk han den første profeti som Dennis Mukwege nå lever ut. Boken forteller om sterk tro,overgivelse, frimodighet og avhengighet til Gud og hvilken arv som er ført videre fra faren. Dennis Mukwege er et forbilde på mange områder, men på hvordan bevare en sterk karakter og integritet. Selv hans kritikkere har måttet anerkjenne hans mot!
Utdrag fra boken (oversatt) «Gud vil velsigne Dennis, og løfte ham høyt over hva du kan forestille deg. Han vil bli stor og være en hjelp for mange i forskjellige land» en profeti gitt for over 30 år siden. «La dette være et vitnesbyrd om en tro på Israels Gud manifestert i Jesus Kristus. Om det ikke er Gud som er med Dennis, ærlig talt – fortell meg da hva dette er? Du vil se det og være vitne til det! Takk Gud for våre foreldre, hvilken nåde å få være deres barn – sitat Emmanuel Mukwege.
Boken anbefales på det varmeste! Interesserte kan ta kontakt her og jeg formidler videre! Boken er på engelsk – lettlest «page turner»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *