Omtale av Israel Live Februar

Førstkommende lørdag kl 20:00 kan du se et nytt program av Israel LIVE på Kanal 10.
Like før jul brant det i byer over hele landet i Israel. På 8 dager startet over 1700 branner, og over halvparten av dem sies å være påsatt. Israel LIVE reiste til Haifa – den blandede byen som består av både jøder og arabere-, samt den lille landsbyen Nataf utenfor Jerusalem, som har et spesielt forhold til sine venner over grensen.

Hva skjer mellom relasjoner som allerede har bygd seg opp over tid? Det står i Efeserne 2:15 at «Jesus, ved sin død, knuste fiendskapet mellom de to»- vi hører mye om konflikten, men er det mulig at Gud sørger for at det spirer fram noe, som vi ellers ikke får med oss? – Følg med på neste program og hør historien til Forest Rain Marcia i Haifa, og Rama fra Nataf.

Rama forteller sin historie. Vi befinner oss midt i det som en gang var hennes levebrød – hennes restaurant.

På grunn av det fortsatt voksende felleskapet med sine naboer – ser Rama lyst på fremtiden.

Forest Rain Marcia – forteller sin historie til Israel LIVE

Haifa by night!

Midt i byen var det tettbebodde strøk med nydelig beplantning. Vi befinner oss her i en sidegate akkurat der hvor brannen ble stoppet av mennesker som jobbet for å redde både liv og hjem.

… i den samme gaten bare ved å snu seg å se nedover mot sjøen er det et helt annet syn som møter oss. Den nydelige beplantningen er blitt et tragisk og sørgelig syn.

Følg med på Kanal 10 lørdag 4. februar kl. 20:00 eller på Kanal 10 Web TV

Du kan se tidligere program fra Israel LIVE her