Suzette Hattingh besøker Kanal 10 Norge og Storstua tirsdag 29.mai

Nå kan du glede deg! Den verdenskjente evangelisten Suzette Hattingh gjester Kanal 10 Norge og Storstua i Røyken tirsdag 29.mai.

Jeg gleder meg til å lede den utvidete Kanal 10 LIVE sendingen tirsdag 29.mai der Suzette Hattingh vil holde et møte åpent for publikum, hvor hun vil forkynne og betjene.
Fordi vi tror at Suzette Hattingh vil trekke mange mennesker vil det fort fylle vårt studio i Holmestrand. Derfor låner vi for anledningen, Storstua i Røyken, slik at så mange som mulig kan få anledningen til å komme å høre henne forkynne og få en berøring av Gud. Storstua kan ta opptil 400 møtebesøkende. Ønsker du å spise middag på Storstua i forkant av møte (middag kl. 1800) må det bestilles på tlf. 47 47 41 20.
Møtet begynner kl. 1900 og fra kl. 1930 overfører Kanal 10 hele møte LIVE. Det blir også herlig lovsang av lovsangsteamet fra menigheten Ny Begynnelse i Holmestrand. Vi er også så heldig å få med oss Tore Kransberg som tolk den kvelden.

Vi vil også gjøre et intervju med henne når hun først er på besøk fra vårt Kanal 10 LIVE studio som du kan se onsdag 30.mai fra kl. 1930. Der vil jeg gjøre et dybdeintervju med henne slik at hun kan dele fra sin vandring og inspirere til å leve ut det kall og den tjeneste Gud har gitt hver enkelt.

Fra 1980 – 1996 spilte hun en viktig rolle i Reinhard Bonnkes tjeneste “Christ for all Nations”.
Hun begynte først som bønneleder der hun ledet bønnearbeidet rundt hans tjeneste, senere ble hun hans med-evangelist. Hennes tjeneste som bønneleder under Bonnkes store evangeliseringskorstog ble også en mulighet til å utføre gateevangelisering der hun fikk dele Jesus med den enkelte på gata. Dette igjen har ført til at hun har ledet tusenvis til frelse og like mange har blitt inspirert til å hengi seg til bønn og evangelisering. Gud hadde en egen tjeneste til Suzette, tjenesten hun nå står i. I 1997 etablerte hun “Voice in the City” sammen med Gayle Claxton. Det vokste seg raskt til en internasjonal organisasjon der evangelisering og outreach arbeid stod, og fremdeles står sterkt i fokus. Hennes hjerte for de fortapte, enten det er personlig evangelisering mot den enkelte eller store korstog, der tusenvis får høre evangeliet, etterfølges av tegn, under og mirakler.

Suzette har også en sterk gave i å utruste og trene troende gjennom inspirerende forkynnelse og undervisning, både gjennom bibelskoler og seminarer. Hun er også en salvet forfatter og ved å dele av sine egne erfaringer er hun en inspirasjon til tusener over hele verden. Hennes sterke profetiske åre gjør at hennes forkynnelse er høyaktuell i tiden vi lever i.

Dette må du ikke gå glipp av! Kom på Storstua og la deg inspirere av Suzette Hattingh sin forkynnelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *