Sesong 3 #6
Menighetens kall mot jødene

Påsken del 2


Sesong 3 #5
Pinsens egentlige betydning

Påsken del 2


Sesong 3 #4
Jesu oppfyllelse av påskens 3 høytider

Påsken del 2


Sesong 3 #3
Påsken & Guds kalender

Påsken del 1


Sesong 3 #2
Det profetiske ord om messias

Mange mener at vi lever i de siste tider og at Messias snart kommer. Visste du at jødene har to ulike konsepter om messias? Messias tanken går igjennom hele bibelen som en rød tråd, både i det gamle og nye testamentet. Vi går til skriftene og ser nærmere på Messias


Sesong 3 #1
Sannhetens ånd eller villfarelsens ånd?

Sesong start for sesong 3 av Israel LIVE.  Elisabeth Mork legger i denne sesongen vekt på bibelen som grunnlag og fundament. Hun har med seg Jostein Skevik, og sammen foretar de et spennende dykk i Guds Ord.


Sesong 2 #5
Et profetisk møte med Lance Wallnau

Israel LIVE traff Lance Wallnau i Jerusalem. USA Today rapporterer at han er en av kun tre evangeliske ledere som presist har forutsett Donald Trumps presidentskap, mens han kjempet mot 15 motstandere. Dr. Wallnaus bestselgende bok, «Gods Chaos Candidate», forklarer det globale skiftet som følger med Trumps uventede valgopprør. Gud jobber på nye og uovertrufne måter blant nasjonene.

Sesong 2 #4 Fra Død til Liv!

Bli med til Dødehavet – Livets Sjø! Elisabeth Mork har tatt turen til Wadi David i den judeiske ørkenen. Hun samtaler med Jostein Skevik om en helt spesiell plass på jorden, om hvordan død kan bli til liv. Et helt spesielt budskap!

Sesong 2 #3 Jesus i det gamle testamentet.

Jesus er den røde tråden i hele Bibelen. Alt Handler om Ham. Jostein Skevik deler litt om det profetiske ord om Jesus i det gamle testamentet.

Sesong 2 #2 Møt Yehudit

Bli med på et veldig gripende møte med hjertevarme Yehudit Tayar fra Samaria i Israel. Hun løfter frem sider i konflikten som mange ikke har tenkt på.

Sesong 2 #1 Daniel Haddal

Messiansk jøde fra Norge forteller hvordan han møtte Messias. Han har et gripende vitnesbyrd om den sanne Jesus, og lever idag et sterkt liv. Bli inspirert av Daniel!

Program #8 Spesial

Her får et tilbakeblikk på noen av høydepunktene i året som har gått samt møte med to spesielle personer; kunstneren Michael Ende og Yigal Ben-Shalom.

Program #7 Hvilen

Å hvile i Herrens nærhet er en gavepakke til alle mennesker. Møt mennesker som har fått åpenbaring hvor viktig det er å komme inn i hvilen og hør vitnesbyrd om hvordan denne forordningen fra skaperen har forvandlet menneskers liv.

Program #6 Chris i Jerusalem

Møt Chris i Jerusalem å hør hans vitnesbyrd og fantastiske historier.

Program #5 Negev

Bli med Israel LIVE til Negev ørkenen sør i Israel. Området har spilt en stor rolle i bibelsk historie og har også stor betydning i endetiden. Bli med og se bibelens profetier gå i oppfyllelse foran våre øyne og kameralinsen.

Program #4 Nazareth

Bli med til Nazareth, Jesu hjemby, og møt kristne og muslimske arabere som står opp for Israel! Hør deres spesielle budskap til Norge for den tiden vi lever i!

Program #3 Samaria

Bli med på en spennende reise til Bibelens hjerteland Samaria i Israel. Programleder Elisabet Mork har med seg lommekjente Jostein Skevik når de besøker sentrale bibelske og historiske plasser. Steinene taler og aktuelle temaer kommer opp i dagen.

Program #2 Israel i brann

Like før jul brant det i byer over hele landet i Israel. På 8 dager startet over 1700 branner, og over halvparten av dem sies å være påsatt. Israel LIVE reiste til Haifa – den blandede byen som består av både jøder og arabere- , samt den lille landsbyen Nataf utenfor Jerusalem, som har et spesielt forhold til sine venner over grensen.
Følg med og hør historien til Forest Rain Marcia i Haifa, og Rama fra Nataf.

Program #1 Jerusalem

I åpnings programmet til Israel LIVE tar Elisabeth Mork deg med til Jerusalem. Her belyser hun byens strategiske, åndelige og aktuelle betydning.

Teaser Israel LIVE

Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg. Israel LIVE – Programserien som setter deg i takt med Guds hjerteslag for landet og folket.

Debora Media gir deg nye programmer hver måned fra Israel. Israel LIVE – tar landet og folket på pulsen.

Nye Program

Hver måned kommer det et nytt program i serien Israel Live. Du kan derfor gå inn på denne siden og finne det siste, samt alle de foregående programmene. Bokmerk derfor siden..

Del denne Siden